Inloggen

Zeilboten

Deck saloon zeiljacht kopen

Voor iedereen die ook op het water wil wonen zoals in een loft

Droomt u van een coole zeiltocht, voorzien van alle denkbare comfort? En er moet ook voldoende ruimte zijn? Dan moet je eens kijken naar de deck saloon jachten op Boat24. Deze bootcategorie is uitgegroeid tot het archetype voor comfortabel zeilen. Overigens vindt u op Boat24 het grootst mogelijke aanbod aan deck saloon jacht.

Verder lezen

Laatste aanbiedingen

Toon 58 aanbiedingen
Deck Saloon

Deck Saloon

Deck saloon zeiljachten hebben de internationale botenmarkt flink door elkaar geschud. Sinds de introductie van dit type boot is het argument dat "boten altijd krap en geïmproviseerd zijn" het veel geciteerde "water onder de brug".

Wat is een deck saloon zeiljacht?

Boten en jachten waarbij de salon "verhoogd" is naar dekniveau voor beter leefcomfort. Sommige mensen zweren bij dit (relatief moderne en nieuwe) principe, juist omdat het comfort voor de passagiers en bemanning overweldigend is (panoramisch uitzicht voor anker, ruime salonafmetingen, meer lifestyle).

Waarom deck saloon jachten een kwestie van smaak zijn

De meer puristische toerzeilers missen het vrije uitzicht vanaf de stuurstand (achter) en klagen over een veel te volumineuze romp (gevoelig voor zijwind). Een kwestie van smaak!

Feit is echter dat je nergens zoveel ruimte zult vinden als op een deck saloon zeiljacht. . Niet "vorm volgt functie" - het motto zou eerder andersom moeten zijn.

Wie zou een deck saloon zeiljacht moeten kopen?

Een deck saloon zeiljacht is echt iets voor u als u...

  • absoluut meer leefruimte wilt op een boot
  • comfortabel en (meestal) met een panoramisch uitzicht wilt genieten van het leven aan boord en in de haven
  • onderweg wilt zijn in een "loft op het water"
Toon 58 aanbiedingen