Inloggen

Motorboten

Kajuitboot

Een kajuitboot kopen

Maak uw droom van een drijvend huis waar. Kajuitjachten zijn de meest gewilde watersportvaartuigen ter wereld - zowel voor gebruik op zee als op de binnenwateren. Daarom is het aanbod op Boat24 enorm: Koop uw "kajuitboot" bij een van de internationaal grootste portalen voor gebruikte en nieuwe boten!

Verder lezen

Laatste aanbiedingen

Toon 1.715 aanbiedingen
Kajuitboot

Kajuitboot

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn kajuitboten en -jachten uitgerust met een kabine (leefruimte benedendeks). Ze zijn dus op zijn minst eenvoudig bewoonbaar (slaapkabine), maar kunnen ook de grootte van een flat bereiken (bijv. op superjachten).

Een kajuit is de leef-, lounge- en/of slaapruimte onder het dek van een boot, jacht of schip. Bijgevolg zijn kajuitboten en -jachten - ongeacht of ze door motor of wind worden aangedreven - op zijn minst eenvoudig bewoonbaar. De grootte van de kajuit (stahoogte, mogelijk aantal slaapplaatsen, grootte van de kombuis, natte ruimtes en toiletten etc.) hangt logischerwijs af van de lengte en breedte van de boten. Het varieert van eenvoudige slaapkabines tot salons met meerdere verdiepingen op super- en megajachten.

Wie zou een kajuitboot kopen?

Boten met kajuit zijn een must als u

  • een of overige nachten op uw boot wilt doorbrengen
  • een langere reis plant
  • met het gezin reist
  • op zee wilt varen
Toon 1.715 aanbiedingen