Inloggen

Bootaccessoires

Alles voor het leven aan boord

Wilt u een elektronisch apparaat voor uw jacht kopen? Wilt u de vallen van uw zeilen vervangen of heeft u een koelkast nodig voor de ideale drinktemperatuur van de borrel bij uw sundowner? De lijst bootaccessoires is lang tot oneindig - gelukkig vindt u bij Boat24 een enorme selectie.

Verder lezen
Boot accessoires

Laatste aanbiedingen

Toon 144 aanbiedingen

Boot accessoires

Boot accessoires - wat zijn dat? In feite verschillen de definities van land tot land en dus van watersportcultuur tot watersportcultuur. Boat24 is gebaseerd op een universeel geldige formule.

Definitie van boot accessoires

Bootaccessoires worden van regio tot regio anders gedefinieerd. Traditioneel worden bootaccessoires ruim opgevat om alle beweegbare en permanent geïnstalleerde technische elementen aan boord van een boot te omvatten. Zo telt een anker als bootaccessoire, net als elektronische navigatieapparatuur (plotter, GPS, AIS etc.), lieren, rollers, blokken, fenders en het zogenaamde lopend want (op zeilboten), d.w.z. schoten en vallen.

In principe moet u bij het gebruik van technische en elektronische bootaccessoires letten op compatibiliteit met accessoires die al in gebruik zijn.

Bootaccessoires voor nieuwe boten

Bij de aankoop van een nieuwe boot wordt tegenwoordig meestal een complete basisset bootaccessoires meegeleverd. Het is ook mogelijk om bootaccessoires van hogere kwaliteit "af scheepswerf" met de bijbehorende upgrades te bestellen.

Accessoires voor tweedehands boten

Een van de grootste voordelen van het kopen van tweedehands boten is dat ze vaak volledig zijn uitgerust met technische bootaccessoires, die vaak optimaal zijn, omdat ze al getest en "goed" bevonden zijn. Dit is vooral voordelig in het geval van zeilboten en zou in geval van twijfel als aankoopargument meegenomen moeten worden.

Andere bootaccessoires

Volgens de moderne opvattingen valt bijvoorbeeld nautische kleding ook in de categorie bootaccessoires. Overige bootaccessoires die niet direct de bediening van de boot of de optimale uitvoering van bootmanoeuvres dienen, worden tevens als bootaccessoires verhandeld: Servies, tafelkleden, ligplaatsmatrassen, enz.

Bootaccessoires winkels

Bootaccessoires kunnen via verschillende kanalen gekocht worden. Online leveranciers van bootaccessoires verkopen meestal een grote selectie tegen redelijke prijzen. De ervaring heeft geleerd dat plaatselijke verkopers goed en individueel advies geven. Nautische beurzen zijn een mekka voor bootaccessoires. Daar bieden detailhandelaren, groothandelaren en fabrikanten geïnteresseerden het voordeel van een directe, tastbare en functionele vergelijking van alle soorten bootaccessoires.

Toon 144 aanbiedingen

Populaire bootmerken