Inloggen

Wilt u uw boot verkopen?

Adverteer uw boot op Boat24, een van de toonaangevende marktplaatsen voor boten. Met slechts een paar klikken staat uw aanbod online, toegankelijk voor duizenden potentiële kopers. Ontdek het gemak van onze gebruiksvriendelijke interface en sluit u aan bij de vele tevreden verkopers die hun boten via ons netwerk verkocht hebben!

Verkoop uw boot online

 • Kopers uit heel Europa

  Uw advertentie wordt automatisch naar verschillende talen vertaald en verschijnt op boat24.com België, België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Italië, Spanje, Portugal, Noorwegen, Finland, Polen
 • Één, twee, drie ... online!

  Makkelijker kan het niet: Zet uw advertentie met gedetailleerde beschrijving en veel foto's binnen enkele minuten online. U kunt uw advertentie te allen tijde bewerken.
 • Handige statistieken

  Bezoekersstatistiek: Toets het succes van uw advertentie en optimeer de tekst of de foto's om meer potentiële kopers aan te spreken.
 • Vinden in plaats van zoeken

  Uw advertentie verschijnt bij alle relevante zoekmachines zoals Google en Yahoo ver bovenaan.
 • Vragen? Antwoorden!

  Wij staan 365 dagen per jaar voor u klaar. Schrijf een e-mail aan , we geven onmiddellijk advies.
 • Geef Spam geen kans.

  Ons veiligheidssysteem beschermt u tegen spam en internetfraude.
 • Voor iPhone en iPad

  Uw advertentie verschijnt tevens op onze gloednieuwe iPhone app. Geheel gratis natuurlijk.
 • Alles onder controle

  In uw met een wachtwoord beschermde account kunt u uw advertenties altijd en overal bewerken, nieuwe aanvragen bekijken en op berichten reageren.

Advertentie plaatsen

Hoe werkt het verkopen van een boot op Boat24?

Wat kost een advertentie op Boat24?

De kosten voor een advertentie op Boat24 zijn afhankelijk van de gekozen looptijd, de verkoopprijs van uw boot en eventueel geboekte extra verkoop opties. De actuele kosten vindt u op onze prijslijst.

Hoe verkoop ik mijn boot?

Maak een advertentie op Boat24 door alle relevante informatie in te voeren, zoals merk, model, bouwjaar, lengte, breedte en andere details. Voeg tot 100 foto's toe en geef aan voor welke prijs u wilt verkopen. Uw advertentie wordt op de website gepubliceerd zodra deze is aangemaakt.

Waarom zou ik mijn boot verkopen op Boat24?

Op Boat24 kunt u een brede doelgroep bereiken, omdat uw advertentie wordt gepubliceerd op alle landspecifieke pagina's en domeinen (meer dan 14 landen) die wij beheren. Bovendien rekenen wij geen verkoopcommissie of succesfee, zodat u de volledige verkoopprijs van uw boot kunt houden. We richten ons op hoogwaardige aanvragen van echte kopers en presenteren je boot op de best mogelijke manier. Bovendien ondersteunen we je tijdens het hele verkoopproces.

Kan ik mijn advertentie op Boat24 bewerken of verwijderen?

Ja, u kunt uw advertentie op elk gewenst moment bewerken of verwijderen via uw account op Boat24. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw advertentie, kunt u dit eenvoudig doen door op de link Bewerken te klikken. Als u uw advertentie wilt verwijderen, kunt u dit ook doen via uw account. Houd er rekening mee dat sommige informatie, zoals de categorie en de titel van de advertentie, niet bewerkt kan worden.

Hoe lang blijft mijn advertentie online op Boat24?

De duur van uw advertentie op Boat24 hangt af van de optie die u kiest. U kunt kiezen uit verschillende looptijden, zoals 30 dagen, 60 dagen of 90 dagen. Aan het einde van de gekozen looptijd wordt uw advertentie automatisch gedeactiveerd. Als u uw boot op dat moment nog niet verkocht heeft, kunt u de duur van uw advertentie verlengen.

Hoeveel foto's kan ik toevoegen aan mijn advertentie op Boat24?

U kunt tot 100 foto's toevoegen aan uw advertentie op Boat24. U kunt de foto's op elk gewenst moment bewerken, vervangen of verwijderen.

Ben je een professionele bootverkoper?

Dan hebben wij de perfecte aanbieding voor u: het makelaarsaccount op Boat24. Met onze Boatvertizer advertentie management software kunt u eenvoudig uw advertenties beheren en nog meer potentiële kopers bereiken. En het beste van alles: wij rekenen geen verkoopcommissie of succesfee.

Wat zeggen klanten over Boat24? (beoordelingen)

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze diensten. We ontvangen dagelijks positieve feedback van tevreden verkopers (lees onze beoordelingen). Wij waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben en werken voortdurend aan het verbeteren van onze service. Probeer het zelf uit en plaats uw advertentie op Boat24.

Heb je het antwoord nog niet gevonden?

Heb je het antwoord nog niet gevonden? Ontdek meer belangrijke vragen en antwoorden over bootverkoop op Boat24

Boot is verkocht. Goede website, mijn compliment! Ik was verrast door de goede service en wens jullie veel succes.

Meer feedback