Inloggen
Makelaarsaccount

Makelaarsaccount

Beter verkopen, slimmer werken

Maximaliseer uw verkoopsucces

 • Echte kopers: Bereik bootkopers in België en heel Europa
 • Gemakkelijk te gebruiken: Eenvoudig en stressvrij beheer van bootadvertenties
 • Meer omzet: Met Boat24 verkoopt u meer boten

Boat24 is de ideale partner voor professionele bootverkopers. Met het makelaarsaccount bieden wij een op maat gemaakte oplossing om verkoopadvertenties efficiënt te beheren en potentiële kopers uit heel Europa te bereiken. Dankzij het grote bereik van Boat24 kunt u uw boten kosteneffectief op de markt brengen en meer aanvragen en verkopen genereren.

Voordelen van het makelaarsaccount

 • Flexibele contractduur en geen minimumtermijn
 • 24 uur per dag deskundige ondersteuning
 • Lokaal en Europees bereik met advertenties in 12 talen
 • Geïntegreerde marketingtools en gedetailleerde statistiektools
 • Eenvoudige integratie van uw verkoopaanbiedingen op uw eigen website
 • Automatische synchronisatie van advertenties en advertentie-export naar meer dan 20 bootbeurzen
 • Onbeperkt aantal advertenties met hoge-resolutie foto's, video's en interactieve 360° tours

Meer dan 800 bootdealers en makelaars in heel Europa vertrouwen op Boat24

 • Boats'n More vof
 • Brugge Marine Center NV
 • Nautica Sengers
 • Yachtbroker Brussels
 • All Waters
 • Westhoek Marina's

Alle jachtmakelaars en bootdealers

Nautic Network

Boat24 is een van de oprichters van Nautic Network & NautiX, een initiatief van verschillende bootportalen voor een foutloze uitwisseling van advertentiegegevens van professionele bootdealers.

Uw digitale cockpit: Onze dealeraccount-software

Onze uitgebreide software voor jachtmakelaars 'Boatvertizer' is een integraal onderdeel van het dealeraccount zonder extra kosten voor onze klanten. Neem twee minuten de tijd om te ontdekken hoe 'Boatvertizer' uw advertentiebeheer kan revolutioneren en uw verkoopsucces kan vergroten.

Uw vragen over het makelaarsaccount beantwoord

Wat is het Boat24 makelaarsaccount?

Het Boat24 makelaarsaccount helpt professionele bootverkopers om hun boten gemakkelijk, snel en succesvol op internet te verkopen. Het dealeraccount biedt functies en tools die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van dealers om advertenties efficiënt te beheren. Met het Boat24 makelaarsaccount heeft u volledige controle over uw verkoopaanbiedingen en kunt u miljoenen klanten uit heel Europa bereiken.

Wat kost een makelaarsaccount?

We hanteren een eerlijk, transparant prijsmodel. Klik voor meer informatie over de kosten op de volgende link.

Voor wie is het makelaarsaccount geschikt?

Het makelaarsaccount is bedoeld voor alle dealers die regelmatig boten te koop hebben. Van kleine bedrijven met slechts een paar aanbiedingen tot grote makelaarsnetwerken met honderden boten en verschillende vestigingen. Het makelaarsaccount biedt een oplossing op maat voor elke grootte.

Wat gebeurt er als ik een tijdje geen advertentie online heb staan?

Als je de account niet langer nodig hebt, moet je deze opzeggen. Er worden kosten gemaakt, zelfs als er geen advertenties online staan.

Kunnen de advertenties worden geëxporteerd naar overige bootbeurzen?

Als u uw boten op verschillende portalen wilt aanbieden, kunt u uw advertenties automatisch verspreiden en beheren. U hebt altijd volledige controle over welke aanbieding op welke pagina online staat.

De volgende sites kunnen worden voorzien van uw advertenties (vanaf 26.10.2023):

apolloduck.com
bandofboats.com
bootnet.nl
boot-bodensee.com
classicdriver.com
dba.dk
mondialbroker.com
Best-Boats24.net
Rightboat.com
scanboat.com
yachtall.com
jachtmarkt.com

Meer pagina's, op aanvraag.

Is er een proefaanbieding?

Nee, we bieden geen specifiek testaanbod. Aangezien je het account op elk moment kunt deactiveren, kun je zo lang testen als je wilt. Als het resultaat niet aan je verwachtingen voldoet, kun je de account weer deactiveren.

Kunnen de advertenties in je eigen website worden geïntegreerd?

Je advertenties kunnen op elk moment in je eigen website worden geïntegreerd. We bieden je hiervoor twee verschillende integraties. Web Snippet (Embed) of XML.

De eenvoudige integratie via websnippet is snel geïmplementeerd en kan binnen een paar uur in je website worden geïntegreerd. Natuurlijk kunnen de aanbiedingen en de presentatie worden aangepast aan je CI.

De XML-oplossing is perfect voor grotere retailers. De implementatie-inspanning is hoger, maar u hebt volledige controle over de presentatie en integratie van uw advertenties.

Hoe registreer ik me voor het makelaarsaccount?

Je kunt je direct online registreren.
Het registratieproces is heel eenvoudig. Zodra u het registratieproces hebt voltooid, sturen wij u uw inloggegevens. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat u de inloggegevens ontvangt. De reden hiervoor is dat we op de achtergrond enkele controles moeten uitvoeren voordat we een nieuwe verkoper op Boat24 activeren. In de regel ontvangt u de inloggegevens binnen 24 uur.

Een makelaarsaccount openen

Wenst u meer informatie over ons makelaarsaccount?

Stuur ons bij vragen een e-mail – wij geven u zo snel mogelijk persoonlijk advies.

Gratis terugbelservice

Heeft u al een makelaarsaccount bij ons?

Klik hier om in te loggen

Boatvertizer

De software voor jachtmakelaars

De in heel Europa actieve botenmarkt Boat24 heeft in samenwerking met Boatvertizer een speciale software voor jachtmakelaars ontwikkeld. Nog nooit was het online beheren van jachten zo makkelijk en tegelijkertijd zo efficiënt.

De belangrijkste functie van de software in het bijzonder is om advertenties te distribueren, maar ook om deze vast te leggen en te beheren. Professionele handelaren maken vaak gebruik van verschillende portals en websites om hun boten aan te bieden. Het onderhouden van de advertenties op deze platforms is een aanzienlijke onderneming, en is precies wat boatvertizer.com doet. Alle advertenties worden vanaf een centraal punt beheerd en de software distribueert de advertenties automatisch naar meerdere platforms.

Andere functies zijn het voorbereiden van drukwerk en voorraadlijsten.

Nadat aanvankelijk het account voor een handelaar is gemaakt is het onderhoud van de account door de jachtmakelaar eenvoudig. U kunt foto's uploaden, teksten toevoegen, links invoegen of prijzen aanpassen. Met deze software is het allemaal mogelijk. Indien u wensen of suggesties heeft zal deze getest worden en overeenkomstig worden geïmplementeerd.

Een makelaarsaccount openen