Inloggen

Motorboten

Superjacht kopen

Met alle denkbare luxe en comfort

Een superjacht zal niet gevonden worden in de 'koopjeshoek'. Daarom is het extra belangrijk om te zoeken naar betrouwbare aanbiedingen op een gerenommeerde site als Boat24 of om een overzicht te krijgen van de stand van zaken. Zoek, vind en koop het superjacht van uw dromen op Boat24.

Verder lezen

Laatste aanbiedingen

Toon 178 aanbiedingen
Superjacht

Superjacht

Velen dromen ervan, voor bijna iedereen zal het nooit haalbaar zijn: superjachten zijn voorbehouden aan de allerrijksten. Hun onderhoudskosten alleen al worden geschat op zo'n 2 miljoen euro per jaar.

Superjacht: Niet voor kleine portemonnees

Superjachten zijn motorboten van ongeveer 25 tot 60 meter lang. Megajachten zijn minstens 60 meter lang en bereiken momenteel een maximum van 160 - 180 meter.

Zonder grenzen

Superjachten zijn uitgerust met alle denkbare luxe en comfort. Van helikopterlandingsdekken tot zwembaden, eigenaarsappartementen met terrassen, garages voor tenders en onderzeeërs, er zijn eigenlijk geen grenzen voor de gelukkige eigenaren.

Wat kost een superjacht?

De kosten van een superjacht bedragen zo'n 1 tot 2 miljoen euro bouwkosten per meter scheepslengte. Het onderhoud van dergelijke jachten is tevens erg aan de prijs. Afhankelijk van de ligplaats, het vaargebied en het aantal leden van de bemanning bedragen de overige kosten daar bovenop nog enkele miljoenen euro's per jaar.

Wie heeft het langste gemotoriseerde superjacht?

Sinds de millenniumwisseling is er onder de superrijken een echte competitie gaande onder het motto "Wie heeft de langste"? Sinds 2013 staat de 181 meter lange "Azzam" van de president van de Verenigde Arabische Emiraten Chalifa Bin Zayid Al Nahyan bovenaan de lijst van langste motorjachten. Het jacht is gebouwd op de Lürssen scheepswerf in Bremen. Op de tweede plaats staat de "Fulk Al Salamah" met 164 meter en op de derde plaats de "Eclipse" van de Israëlisch-Russische Roman Abramovich, die de "Dubai" van Muhammad Al Maktum met 50 centimeter naar de vierde plaats verwees.

Wie moet een superjacht kopen?

Een Superjacht is perfect voor u als

  • luxe voorop staat
  • geld geen rol speelt
  • u nooit een milieuprijs wilt aanvragen
Toon 178 aanbiedingen