Inloggen

iOS & Android App

Less is more – bij de Boat24-app draait het om de kern! Zoeken naar uw droomjacht was nog nooit zo eenvoudig! En efficiënt...

Nu gratis downloaden

  • Download on the App Store
  • Download from the Google Play Store
App

De app van Boat24: makkelijk zoeken en vinden met één klik!

De Boat24-app is anders, want hij is gemaakt voor gebruiksgemak. Het zit hem niet in zoveel mogelijk (dus meestal onoverzichtelijke) features, maar juist in het ongecompliceerd en makkelijk zoeken naar waar het om gaat: het beoogde droomjacht!

Kopers gaan doelgerichter te werk. Ze willen met een zo intuïtief en gedetailleerd mogelijke zoekfunctie van een app snel bij het resultaat uitkomen. Bijv. tussen twee afspraken door, onderweg in de metro of nog even voor het sporten met vrienden.
Zoeken op smartphone of tablet was tot dusver lastig en vaak frustrerend. Niet in de laatste plaats omdat “terugkijken” betekende dat de zoekparameters steeds opnieuw moesten worden ingevuld.

På den Boat24-app kommer man med kun et „klik“ til den personlige og individualiserede ønskeliste, henholdsvis til søgefeeden. Clouen: Der kan sammensættes vilkårligt mange gemte søgninger. Når der til sidst er kommet flere tilbud til på en eller flere af disse søgefeeds, så signaliserer appen „ny“ og positionerer de friske drømmelystbåde oppe på listen. Også de nye søgefeeds sorteres efter aktualitet: Ønske-, henholdsvis søgelisten, på hvilke en ny båd er blevet optaget, pladserer appen altid foran.

Naast de geïndividualiseerde zoekfunctie naar een droomjacht blijft ook het complete aanbod op Boat24 direct toegankelijk. Wie eerst wil rondkijken, kan gebruikmaken van de editor’s choice op de Boat24-app, waar nieuwe boten en interessante artikelen te vinden zijn.

Nu gratis downloaden