Hallberg-Rassy Hallberg Rassy 342

DKK 1 198 000
n. EUR 160 603 

Sijainti

Tanska » Østjylland

Lähetä yhteydenottopyyntö

  • Lähettämällä tämän lomakkeen yhteystiedosi lähetetään tämän tarjouksen myyjälle.

Huomautuksia

HALLBERG RASSY 342 ? KVALITET, KOMFORT OG FART I TIDLØST DESIGN.

German Frers er konstruktøren bag denne HR 342, og dermed er sejlegenskaber og udseende på forhånd sikret det bedst tænkelige kvalitetsstempel. 342´eren er en omhyggeligt gennemtænkt videreudvikling af den banebrydende forgænger, 340, med utallige små og større forbedringer, både hvad angår komfort, indretning og sø- og fartegenskaber.  Der er bygget i alt 329 eksemplarer, og produktionen stoppede først sidste år, efter 13 års ubetinget og berettiget succes.

 

Alt i denne båd er gennemført til mindste detalje, og alt vidner om omhu og omtanke i planlægning og udførelse. Træværket om læ i Khayamahogny er fornemt snedkerhåndarbejde og i dette eksemplar særdeles omhyggeligt vedligeholdt. Der er designmæssigt om læ holdt et snit mellem det gyldentbrune træ til rufhøjde og derover hvidt med kun langsgående lister og greb i ruftaget; kontrasten er flot og leverer både hygge, æstetik og lys ? det sidste garanteres i øvrigt også af de 10 lysindfald, der alle kan åbnes for optimal udluftning på de varme sommerdage. Fra stævn til hæk er der langs rufsiderne opbygget skabe, hylder og stuverum i det gedigent forarbejdede træ, hvor man må lede forgæves efter sprækker og unøjagtigheder, også i de mere skjulte områder. Her er der ikke gået på kompromis.

 

Til bb. er der efter nedgangen først det L-formede pantry med dobbelt vask, aflæggeplads, komfur og køl. Herfra er der efter mellemgang med stort klædeskab adgang til agterkahytten med dens brede dobbeltkøje. Overfor til sb. er det rummelige toilet, der udover dusch og håndvask har skab til vådt søtøj ? fin detalje. Kortbordsområdet med instrumenter ligger lige foran i samme side, fulgt af hovedsalonens to langsgående sofaer, den ene L-formet. ? En mellemgang med klædeskabe fører frem til den hyggelige forkahyts to køjer med klædeskab til sb og lækkert, lille aflæggebord foran køjen til bb. Gennemtænkt, flot og superpraktisk velfungerende indretning, en langt større båd værdig!

 

Selv i let luft sejler HR 342´eren forbilledligt, reagerer omgående på rorkommandoer, er let at manøvrere i havnemanøvrer, og bag det faste vindspejl føles den fortsat tryg og sikker, når det kuler op: Den er fuldt ud berettiget til sin klassificering CE-A, Unlimited ocean voyages, ubegrænset oceangående sejlads.

 

Dette eksemplar af 342´eren er tillokkende: Den er veludstyret, har gode sejl, en fin og velfungerende motor og er overalt særdeles flot vedligeholdt, så den høje standard fra værftfødslen er bibeholdt og med minimal vedligeholdelse vil den mange år frem være en fryd for ejeren at være i, sejle med og se på. Er ønsket derfor kompromisløs kvalitet, fremragende sejlegenskaber og fornem komfort, så ligger svaret parat til besigtigelse lige her. Se den evt. også på sælgers hjemmeside! 

Ring gerne til Yacht Basen for yderligere information eller aftale om bestigtigelse. 
Lisätietoja
http://www.yachtbasen.com/product/sejlbaade-1/hallberg-rassy-342/sku-303i-215619/

YachtBasen ApS

Samankaltaisia käytettyjä veneitä (Purjejahti)

Hallberg-Rassy Hallberg Rassy Rasmus 35 Purjejahti
Hallberg-Rassy Hallberg Rassy Rasmus 35
10,05 m x 3,05 mDKK 425 000
Hallberg-Rassy Hallberg Rassy 312 Purjejahti
Hallberg-Rassy Hallberg Rassy 312
9,42 m x 3,08 mDKK 298 000
Hallberg-Rassy Hallberg Rassy 29 Purjejahti
Hallberg-Rassy Hallberg Rassy 29
8,90 m x 2,83 mDKK 215 000

Haluatko myydä veneen?

Jätä nyt ilmoitus ja myy käytetty veneesi

Purjevene myy
Asiakaspalaute
Feedbacks“Sain veneeni kaupaksi ja löysin vielä koko joukon hyviä ohjeita sivustoltanne. Kiitos avusta.”
Maksumahdollisuudet
Visa MasterCard American Express PayPal

Visa, MasterCard, American Express tai PayPal

Turvajärjestelmä
No Spam

Turvajärjestelmämme suojaa sinua mainoksilta ja roskapostilta.

© 2020 boat24.com