Drabant 38 - D41

DKK 295.000,-
ca. EUR 39.487,- inkl. MwSt.
 • Segelboote
 • Segelyacht
 • Drabant Segelboote
 • 38 - D41
 • Gebrauchtboot
 • 1987
 • 11,45 m
 • 3,03 m
 • 1,85 m
 • 4800 kg
 • Nanni, 29 hk, Diesel
 • 1 x 29 PS / 21 kW

Standort

Dänemark » København

YachtBasen ApS

YachtBasen ApS

Kontaktanfrage senden

 • Mit Absenden dieses Formulares werden Ihre Kontaktdaten an den Verkäufer dieses Angebots weitergeleitet.

Bemerkungen

Drabant 38 er en sand klassiker. Det er en fryd for øjet at se den på vandet med de lange, harmoniske og slanke linjer, alt nydeligt afstemt efter hinanden i dimensionerne. Den kendte konstruktør Gert Gerlach har ikke skelet til nogen omskiftelige måleregler, men simpelt hen bygget et smukt skib i et absolut tidløst design. Båden lyser af sejlglæde, og sejlegenskaberne skuffer da bestemt heller ikke. De er fortræffelige: Den er på én og samme tid hurtig, robust, godmodig, helt uden overraskelser og særdeles sporsikker. Den er hverken over- eller underrigget og er tilstrækkeligt stiv til først ved 8-9 m/s at bede pænt om skift til fok, eller et par omgange på rullegenuaen. - Drabant 38 leverer ufortyndet, komfortabel og ubekymret eksprestogssejlglæde til sin besætning under alle forhold.
 
Cockpittet er rigeligt stort med de lange bænke til afslappet havneliv og solbadning, og rorpindsstyringen giver den finest tænkelige fornemmelse af bådens liv og bevægelser under sejlads. Alle fald, hal og skøder er ført til cockpittet, hvor 6 Andersen spil sørger for det grove arbejde. Sprayhood´en er forsynet med ekstra, bagudvendte gribelister i rustfrit stål, så hurtig adgang til det arbejdsvenlige dæk kan ske med sikkert, godt greb. Handskerum i begge sider tager sig af overskydende tovværk, og den store Garmin plotter er lige inden for rækkevidde. Agters i cockpittet er der kistebænk til løst grej.
 
Med de lave, smækre linjer overrasker det, at der er god højde om læ med knap 1.9 i hovedsalonen. Nedgangen går over motorkassen, som har stor og servicevenlig åbning opefter. Salonen har L-formet sofaarrangement til bb og langsgående til sb, med bord i midten bagved den gennemgående mast ? rigmæssigt den stiveste og sikreste løsning. Agterkahytten byder efter lille entré på tre køjer: En dobbeltkøje til bb og en enkeltkøje til sb. Tre oplukkelige glasluger sørger her for lys og luft. Foran indgangen til denne den agterste del af skibet er der kortbord; overfor til sb. det U-formede pantry, hvor kokken står sikkert i søgang med faste elementer på tre sider. Der er god aflæggeplads og rigeligt med skabe og skuffer. Mellemgangen til forskibet har stort klædeskab til sb og overfor et overraskende stort og dejligt toiletrum. Til sidst kommer selve forkahytten med to køjer i v-form. Alt i alt byder Drabanten på køjeplads til ikke mindre end 7-8 besætningsmedlemmer, og om læ kan de glæde sig over den omfattende, gedigne træaptering overalt, ligesom der heller ikke er sparet på hylder, skabe og skuffer. Alt disponibel plads er udnyttet på bedste vis.
 
Der er sørget godt for denne Drabant 38´er. Motoren er byttet ud med en kraftigere Nanni diesel. Hele det oprindelige teakdæk er fjernet og erstattet af nyt, ligesom teaktræet i cockpittet og på dørken også er skiftet. Sejlgarderoben er desuden løbende opdateret, senest med ny rullegenua i 2016. Den er udvendigt som indvendigt i god, fuldt ud funktionsduelig og absolut præsentabel stand og altså helt klar til at byde sin nye ejer velkommen. Tag imod invitationen!
Båden kan besigtiges ved Øresund og bådplads kan evt. indgå i handlen. 

Ausstattung

 • Sprayhood

YachtBasen ApS

Ähnliche Gebrauchtboote (Segelyacht)

Drabant 33 Segelyacht
Drabant 33
10,05 m x 3,17 mDKK 175.000,-
X-Yachts 372 Sport Segelyacht
X-Yachts 372 Sport
11,05 m x 3,57 mDKK 295.000,-
Bianca Yachts 360 Segelyacht
Bianca Yachts 360
11,00 m x 3,60 mDKK 295.000,-
Swede Hergla Yachts 38 Segelyacht
Swede Hergla Yachts 38
11,40 m x 2,85 mDKK 295.000,-

Aus unserem Blog
Blog

Wichtige Punkte beim Segelboot-Kauf

Wichtige Punkte beim Segelboot-Kauf

Beim Kauf einer gebrauchten Segelyacht sollten Sie auf einige wesentliche Gesichtspunkte achten.

Sie möchten ein Boot verkaufen?

Schreiben Sie Ihr Boot selber aus!

Segelboot verkaufen
Kooperationspartner
YACHTboote
Kundenfeedbacks
Feedbacks“Konnte mein Boot dank Ihrer Anzeige nach 2 Monaten verkaufen. Vielen Dank auch für die Hilfe bei Fotos. ”
Zahlungsmethoden
Visa MasterCard American Express PayPal Rechnung

Visa, MasterCard, American Express, PayPal oder Rechnung

Sicherheitssystem
No Spam

Unser Sicherheitssystem schützt Sie sicher vor Werbe-E-Mails und Onlinebetrügern.

© 2019 boat24.com