Bénéteau Oceanis 41

DKK 1.245.000,-
ca. EUR 166.831,- inkl. MwSt.

Standort

Dänemark » Ĝstjylland

Kontaktanfrage senden

  • Mit Absenden dieses Formulares werden Ihre Kontaktdaten an den Verkäufer dieses Angebots weitergeleitet.

Bemerkungen

Meget rummelig og moderne Beneteau 41 med tre kahytter
Denne yderst velholdte yacht har kun 5 sejlsæsoner under kølen, og det ses tydeligt i design og aptering, at her er tale om en af de seneste modeller fra det populære franske værft. Skroget er designet med næsten fuld bredde fra midtskibs til agter, hvilket skaber masser af plads om læ samt et enormt cockpit. Cockpittet rummer naturligvis god plads til ophold for hele besætningen, men arbejdsbetingelserne for rorgængeren er der i høj grad også tænkt på med den dobbelte rat-løsning samt let adgang til trim af genuaspillene. Storsejlet er skødet på oversiden af targabøjlen, og man bevæger sig dermed let rundt i cockpittet. Agter spænder den monterede bænk fra karm til karm og giver rorgængeren fine betingelser. Bænk og øvrigt agterparti kan ved tryk på en knap foldes ned til, hvad der må være den flotteste badeplatform, man kan tænke sig. Se de gode billeder!
Om læ findes to gode agterkahytter med dobbeltkøjer samt adgang til fælles badeværelse med toilet, håndvask og brus. Til BB side ved nedgangen er bådens lækre pantry med gasblus og -ovn, dobbelt håndvask samt både køleskab og fryser. Her er virkelig gode arbejdsbetingelser. Centralt i kahytten findes stor U-formet sofa i SB side med sofabord, der også kan fungere som navigationsbord. Overfor i BB side er der to lækre lænestole med bordplads imellem. Kahytten er med de mange skylights og vinduer i fribordet, samt den flotte træaptering, et meget lyst og behageligt rum at opholde sig i. Fremme i båden findes forkahytten med stor dobbeltkøje samt adgang til bådens andet badeværelse med toilet, håndvask og brus. 
Der er naturligvis alle moderne bekvemmeligheder med koldt og varmt trykvand samt dieselvarmer ombord. Se den righoldige udstyrsliste.
Alt i alt en meget attraktiv båd for den store familie, der både ønsker komfort og tryg sejlads, men hvor skipper stadig kan få rigtig fin højde og fart ud af skrogets moderne linjer.  Båden ligger 100 % klar til sommerens ture, så kontakt os endelig for yderligere information og aftale om besigtigelse.

YachtBasen ApS

Ähnliche Gebrauchtboote (Segelyacht)

Bénéteau Oceanis 40 Segelyacht
Bénéteau Oceanis 40
11,82 m x 3,91 mDKK 885.000,-
Bénéteau Oceanis 393 Clipper Segelyacht
Bénéteau Oceanis 393 Clipper
11,63 m x 3,96 mDKK 680.000,-
Bénéteau Oceanis 381 Segelyacht
Bénéteau Oceanis 381
11,76 m x 3,94 mDKK 520.000,-
Bénéteau Oceanis 331 Clipper Segelyacht
Bénéteau Oceanis 331 Clipper
10,35 m x 3,42 mDKK 385.000,-

Aus unserem Blog
Blog

Wichtige Punkte beim Segelboot-Kauf

Wichtige Punkte beim Segelboot-Kauf

Beim Kauf einer gebrauchten Segelyacht sollten Sie auf einige wesentliche Gesichtspunkte achten.

Sie möchten ein Boot verkaufen?

Schreiben Sie Ihr Boot selber aus!

Segelboot verkaufen
Kooperationspartner
YACHTboote
Kundenfeedbacks
Feedbacks“Bin sehr zufrieden, hatte viele gute Anfragen. Grosser Vorteil zu boatshop24, auf boat24 können mehr Bilder gezeigt werden, was ein grosser Vorteil ist. Vielen Dank.”
Zahlungsmethoden
Visa MasterCard American Express PayPal Rechnung

Visa, MasterCard, American Express, PayPal oder Rechnung

Sicherheitssystem
No Spam

Unser Sicherheitssystem schützt Sie sicher vor Werbe-E-Mails und Onlinebetrügern.

© 2018 boat24.com