Askeladden Commuter 8

DKK 520.000,-
ca. EUR 69.576,- inkl. MwSt.
 • Motorboote
 • Pilothaus
 • Askeladden Motorboote
 • Commuter 8
 • Gebrauchtboot
 • 2008
 • 8,00 m
 • 2,75 m
 • 0,80 m
 • 3200 kg
 • Kunststoff GfK
 • Mercruiser/Cummins QSD 4.2 commonrail, 320 HK, die

Standort

Dänemark » Østsjælland

YachtBasen ApS

YachtBasen ApS

Kontaktanfrage senden

 • Mit Absenden dieses Formulares werden Ihre Kontaktdaten an den Verkäufer dieses Angebots weitergeleitet.

Bemerkungen

Askeladden Commuter 8 er videreudviklingen af den kendte forgænger 805 og står på alle måder som værdig repræsentant for det ypperste inden for denne helt særlige type fartøj. Designet oser af rå, maskulin kraft, der på fornemste vis er kombineret med fine strøg af elegance og synlig superkvalitet i alle detaljer på dæk, skrog og overbygning. Det visuelle indtryk snyder ikke: Båden er fantastisk sødygtig med sin dybe v-bund, der ubesværet med magtfulde 320 HK skærer sig skarpt igennem selv meget store bølger i høj fart og med stor kursstabilitet. Derfor har den opnået kategori B offshore certification.
 
Den 6-cylindrede, nye commonrail-model af den solide Mercruiser/Cummins sørger for en behageligt afslappet marchfart på 22 knob - men haster det med at komme hjem, eller frem, ligger topfarten på omkring 35. Motoren er blevet omhyggeligt passet og plejet: I 2017 er topstykkerne og samtlige ventiler skiftet, turboen hovedrenoveret, mens intercooleren og varmeveksleren gennemrensedes. I 2019 er samtlige bælge i drev og gearkabel skiftet, ligesom der er tilføjet nyt Racor filtersystem i 2018. Nyt Septor duo laderelæ i 2018, nyt 180 amp. forbrugsbatteri i 2019 og et 140 amp. startbatteri fra 2017. - Sideløbende er der naturligvis foretaget fuld, forskriftmæssig årlig service med filter- og olieskift mv. I bådens første ni år blev den totalserviceret af professionelt værft uden skelen til udgifter, og den nuværende ejer har ikke slækket på dette høje vedligeholdelsesniveau. Motoren er derfor i absolut toptilstand. Motorrummet bærer præg af det: Der er rent og flot overalt.
 
Det gælder også resten af båden. Fribordet er skinnende blankt. Stafferingerne er i 2019 udskiftet med nye, originale fra Askeladden-værftet og fremstår derfor som helt nye. Teakdækket er ligeledes nydeligt, velholdt. Bunden er glat.
Om læ i førerkabinen er der to lækre, stofbeklædte pilotseats med nedfældelige armlæn. Foran bb sæde er der rustfri vask og spritapparat. I den agterste del er der opklappeligt spisebord og rigeligt med siddepladser, og hele arrangementet kan hurtigt og nemt omdannes til en dobbeltkøje. Udsynet fremefter, til siderne og bagud er fint, og skydedørene løber glat og lukker tæt. I forkahytten er der en god dobbeltkøje, godt med stuveplads og et rummeligt toiletrum med el-wc og dusch. Agterdækket har plads til stole og solbadning, og i badeplatformen er rummelige stuvemuligheder. - Også om læ er vedligeholdelsesniveauet overalt fornemt, og der er plads nok til familien, hvad enten der står bade-fisketur, weekend-cruise, eller ferie på programmet.
 
Denne veludstyrede og særdeles velplejede Commuter 8 er en sand ener. De ses sjældent sat til salg, så hvis drømmen går i retning af hurtigt, sødygtigt og særdeles velbygget kvalitetseksemplar af denne sjældne race, er chancen der nu. Grib den, før det er for sent.
Ring gerne for aftale om besigtigelse.

YachtBasen ApS

Ähnliche Gebrauchtboote (Pilothaus)

Storebro Royal Cruiser 340 Biscay Flybridge
Storebro Royal Cruiser 340 Biscay
10,23 m x 3,77 mDKK 525.000,-
Bayliner 3488 Avanti Command Fly Flybridge
Bayliner 3488 Avanti Command Fly
11,15 m x 3,35 mDKK 530.000,-
Venedig Taxi, ?Lancia, Gentlemans Launch Runabout
Venedig Taxi, ?Lancia, Gentlemans Launch
9,20 m x 2,30 mDKK 500.000,-
Storø 34 Motoryacht
Storø 34
10,35 m x 3,20 mDKK 495.000,-

Sie möchten ein Boot verkaufen?

Schreiben Sie Ihr Boot selber aus!

Motorboot verkaufen
Kooperationspartner
YACHTboote
Kundenfeedbacks
Feedbacks“Alles wunderbar und Boot innerhalb von 3 Wochen verkauft.”
Zahlungsmethoden
Visa MasterCard American Express PayPal Rechnung

Visa, MasterCard, American Express, PayPal oder Rechnung

Sicherheitssystem
No Spam

Unser Sicherheitssystem schützt Sie sicher vor Werbe-E-Mails und Onlinebetrügern.

© 2020 boat24.com